Soluții personalizate în domeniul distribuției

Distribuția de mărfuri este la fel de variată ca și bunurile transportate. Este astfel esențială alegerea adecvată a specificațiilor tehnice pentru vehicule. Reprezentanța DAF este locul ideal de pornire.

Fiecare aplicație de transport își are propriile cerințe, ceea ce conferă unicitatea fiecărui camion marca DAF. Același principiu se aplică și în cazul transportului de distribuție.

Fiecare camion DAF este conceput conform specificațiilor clientului, oferind o gamă variată de cabine, șasiuri, transmisii și configurații de osii, toate fabricate la cel mai înalt nivel de calitate. Durabilitatea și siguranța vehiculelor sunt indispensabile în această industrie, laolaltă cu manevrabilitatea acestora, ușurința în operare, intrarea și ieșirea facilă și un consum de combustibil scăzut. Este de asemenea esențial ca fiecare vehicul să aibă un motor puternic și versatil, pentru a se adapta cu ușurință la fluxul traficului, precum și o încărcătură utilă corespunzătoare, rămânând o rezervă suficientă, în special pe axul frontal.

Seriile DAF LF și CF asigură o gamă largă de camioane de distribuție, iar fiecare camion este potrivit în cel mai mic detaliu sarcinii de îndeplinit.

DAF LF45 și LF55 de la 7.5 la 21 tone masă vehicul

Transport urban și regional

De la un capăt la celălalt, DAF LF este proiectat pentru a îndeplini activitatea de distribuție. Cu configurația lui compactă, posibilitatea de efectuare a virajelor strânse și comanda ușoară, manevrabilitatea modelului LF este net superioară oricărui alt tip de camion.

Datorită unui motor ce dezvoltă de la 140 la 300 CP, fiecare tip de aplicație poate fi asociat unui motor adecvat. Acest tip de camion este disponibil și cu o cutie automată de viteze. Masa proprie scăzută a acestui model asigură cea mai mare încărcătură utilă din clasa sa, variind de la aproape 4.5 tone în cazul unui camion cu masa de 7.5 tone – cel mai ușor LF45 – până la 13 tone pentru modelul LF55 de 18 tone. Iar LF55, cu cea de-a treia axă libera și direcționată combină o încărcătură utilă brută de 15.5 tone cu o manevrabilitate optimă.

Mai mult, toate modelele LF au suficientă capacitate pe axa față încât să evite o suprasarcină la încărcături parțiale. Cu o masă totală maximă de 32 de tone, este de asemenea posibilă cuplarea unei remorci. Modelul LF55 este disponibil și sub formă de tractor, fiind de exemplu potrivit pentru utilizarea ca remorcă ușoară de oraș.

Modele multifuncționale eficiente

Având la bază același tip de șasiu inteligent ca cel al modelului LF, modelul CF65 îndeplinește toate cerințele unui camion de distribuție, fiind însă prevăzut cu o cabină mai spațioasă. Dacă aveți însă nevoie de un model mai robust, modelul CF75 este ideal pentru distribuția urbană și regională.

La fel ca restul camioanelor DAF, seria CF asigură cele mai înalte standarde de fiabilitate și eficiență costuri pe kilometru parcurs. De asemenea, acestea oferă posibilitatea de întreținere în cele mai bune condiții, costuri de operare scăzute și o încărcătură utilă ridicată datorită masei proprii reduse.

Motoarele sale puternice și flexibile, de șase cilindri în linie, garantează un consum scăzut de combustibil. Dacă la toate acestea se adaugă și ușurința cu care se conduce, siguranța sporită dată de discurile de frână DAF, controlate electronic și ventilate, totul cu un confort optim, atunci modelul CF devine vehiculul perfect de condus. Datorită costurilor scăzute per kilometru parcurs, acesta este camionul de distribuție ideal.

CONFIGUREAZA-TI CAMIONUL!
click aici pentru a alege cerintele tale specifice