Proiectat pentru a oferi cel mai bun spaţiu de lucru şi de locuit

Cabina XF105 stabileşte standarde înalte pentru confortul şoferului. Cu opţiunile Space Cab şi Super Space Cab – ambele cu dimensiuni interioare generoase – XF105 oferă mai mult spaţiu de locuit, de muncă şi depozitare decât orice alt camion din clasa sa. Rezultatul: şoferul rămâne în formă mai mult timp.

Standarde ridicate de design interior

În toate privinţele, interiorul a fost proiectat pentru a oferi cele mai bune standarde pentru şofer. Să munceşti si sa stai în acestă cabină este o plăcere. Un nou şi exclusiv interior în două tonuri, cu cu scaune elegante cu model în relief  conferă o tentă de lux cabinei Super Space. Cerinţele şi condiţiile de muncă ale şoferului au fost tratate cu prioritate şi respectate până la cel mai mic detaliu

Control sigur şi confortabil

Aşezaţi-vă în scaunul şoferului, în spatele volanului ergonomic şi veţi observa imediat că siguranţa, confortul şi uşurinţa în operare au fost prioritare în construcţia modelului XF105. Caracteristicile precum Adaptive Cruise control, Forward Collision Warning şi DAF Camera System fac experienţa condusului şi mai sigură şi confortabilă.

CONFIGUREAZA-TI CAMIONUL!
click aici pentru a alege cerintele tale specifice