Motoare puternice

Noul LF oferă o gamă largă de motoare. Acestea includ motoarele puternice PACCAR PX-5 de 4,5 litri, în patru cilindri, şi PACCAR PX-7 de 6,7 litri, în şase cilindri. Mulţumită noului software şi gestionării optimizate a încălzirii şi aerului, cuplul maxim a fost mărit, acesta fiind activat la o viteză mai mică în cazul ambelor motoare. Noile rapoarte mai rapide pentru puntea spate generează turaţii mai mici ale motorului. Alături de inovaţiile de la nivelul motorului, aceasta duce la economii de combustibil de până la 6%. Există o nouă versiune cu motor compact PACCAR PX-4 de 3,8 litri, în patru cilindri.

Confort suplimentar pentru şofer

Motoarele PACCAR PX se conformează în mod firesc cu cele mai recente cerinţe privind emisiile. Mai mult, designul compact al acestora, cu diferite componente integrate în blocul motor şi în chiulasă, înseamnă că motoarele sunt remarcabil mai silenţioase, fapt ce oferă confort sporit şoferului.

Aceasta face ca Noul LF să fie ideală pentru încărcări şi descărcări în zonele urbane în care se aplică restricţii de zgomot pentru seară, noapte sau dimineaţa devreme.

CONFIGUREAZA-TI CAMIONUL!
click aici pentru a alege cerintele tale specifice