Certificari

Certificări

DAF se conduce după principiul calităţii. Sub toate aspectele. În orice segment al organizaţiei. Targetul DAF: asigurarea celui mai ridicat nivel de calitate şi satisfacţie a clientului.

Sistemul de producţie PACCAR

Fiecare departament din cadrul DAF este responsabil pentru calitatea pe care o oferă. De exemplu, departamentele specializate în producţia de blocuri motoare şi capete de cilindru răspund de calitatea pieselor destinate ansamblului motor.  Aceasta responsabilitate se aplică desigur şi la nivel individual. Toţi angajaţii sunt responsabili de nivelul de calitate pe care îl oferă. Angajaţii formează fundamentul sistemului de producţie PACCAR: o cursă continuă pentru atingerea unor standarde de calitate tot mai crescute.

Angajaţii organizaţiei DAF cunosc aspectele practice ale muncii lor mai bine decât oricine şi sunt experţi atunci când vine vorba despre cum să-şi desfăşoare activitatea cât mai bine şi mai eficient. Sistemul de producţie PACCAR are drept scop să realizeze orice lucru bine de la început.

ISO/TS 16949

Focusarea constantă pe calitate şi satisfacţia clientului a făcut din DAF Trucks N.V. primul producător din lume care a îndeplinit cerinţele noului standard mondial de calitate ISO/TS16949. În comparaţie cu standardul ISO 9001, pe care DAF l-a atins în 1992, standardul ISO/TS 16949 pune un accent mai mare pe aspecte cum ar fi îmbunătăţirea continuă şi prevenţia anomaliilor şi a deşeurilor. Se asociază prin urmare cu metodologii ca Six Sigma şi Kaizen, instrumente cheie ale sistemului de producţie PACCAR.

DAF Trucks: camioane de calitate concepute de oameni de calitate

CONFIGUREAZA-TI CAMIONUL!
click aici pentru a alege cerintele tale specifice