ai nevoie de consultanta?
TERMENI SI CONDITII

EVW respecta confidentialitatea indivizilor si nu aduna sau foloseste datele personale decat daca sunt furnizate de bunavoie catre EVW de catre individul in cauza.

Va rugam sa ne informati daca nu doriti ca datele dvs sa fie retinute.

EVW se supune legilor nationale de protectie a datelor care controleaza si utilizeaza prelucrarea datelor cu caracter personal. Numele dvs, adresa de e-mail si adresa postala pot fi inmanate unor terte parti pentru a putea raspunde unor cercetari. Altfel, datele vor fi folosite pentru a urmari dezvoltarea produsului si a vanzarilor.

In cazurile care nu sunt mentionate mai sus, datele nu vor fi vandute si nici impartasite unei terte parti.

Politica Informatiei

Informatia de pe acest server este furnizata “asa cum este” fara nici un fel de garantie, explicita sau implicita, incluzand dar nefiind limitata la garantiile implicite ale comertului, conformitatea cu un scop precis, sau ne-incalcarea acestuia.

EVW nu garanteaza ca informatiile de pe acest site sunt exacte si complete.

EVW nu isi ia angajamentul sa aduca la zi informatiile si materialele de pe acest site. Informatiile pot suferi schimbari oricand si fara aviz si vor fi incorporate in noile editii ale acestui site.

EVW nu va fi in nici un caz raspunzatoare pentru nici o paguba, directa sau indirecta, punitiva, intamplatoare, speciala sau importanta sau a altor pagube ce reies din sau sunt in vreun fel legate de utilizarea sau incapacitatea de a folosi acest site sau continutul sau bazat fie pe contract, prejudiciu, liabilitate stricta sau in orice alt fel, chiar daca sunteti avertizati de posibilitatea ca aceste pagube sa apara.

Marca inregistrata si drepturi de autor

Toate marcile, logo-urile, textele, imaginile si softurile care apar pe acest site sunt proprietatea EVW sau a filialelor sale si sunt protejate de legile Drepturilor de Proprietate Intelectuala, atunci cand acest lucru este indicat.

Utilizarea marcilor, logo-urilor, textelor, imaginilor si softurilor este interzisa, daca nu este permisa deja in acord cu cele mentionate inainte.

Utilizarea sau distributirea neautorizata a oricarui material din acest site poate fi supusa atat sanctiunilor civile cat si celor penale din cadrul legilor in vigoare. EVW isi va impune Drepturile de Proprietate Intelectuala in cea mai mare masura posibila.

CONFIGUREAZA-TI CAMIONUL!
click aici pentru a alege cerintele tale specifice