DAF - Producătorul anului de flote de camioane
[ 15. 12. 2017 ]

DAF primește două premii comerciale de prestigiu

DAF Trucks a primit premiul "Producătorul de vehicule al anului", iar noul LF a primit premiul pentru „Camionul comercial al anului", acordat de juriu și cititori ai revistei Commercial Fleet, la ceremonia de gală a revistei. Este al treilea an consecutiv cand DAF primeste ambele premii prestigioase în Marea Britanie.

Premiile subliniază calitatea excelentă a camioanelor și serviciilor DAF, care oferă clienților noștri cel mai mic cost total de operare și cea mai mare eficiență a transportului. "Premiile sunt o recunoaștere importantă de la cei mai importanți operatori de flotă din Marea Britanie, administratori de flote și cititori ai Commercial Fleet care înțeleg nevoile industriei", a declarat Richard Zink, Director Marketing & Sales și membru al Consiliului de Administrație de la DAF Trucks NV.

Producătorul anului de flote de camioane

DAF a primit premiul "Producătorul Anului" de către un grup de operatori de flote și profesioniști din domeniul flotelor auto. Juriul a comentat: "DAF continuă să inoveze și toate camioanele sale noi se concentrează pe furnizarea celui mai mic cost total de operare, datorită unei economii de combustibil excelente, unui volum de incarcatura mai mare, intervale de service prelungite, celei mai înalte fiabilități și experiențe de conducere premium.

Foto: De la stânga la dreapta: Phil Moon Director de marketing DAF Trucks, John Mabey PACCAR financiar, Adam Bates Director de vânzări DAF Trucks din Marea Britanie, Ian Grant.

Camionul de distribuție LF al DAF a câștigat premiul pentru vehiculul comercial al flotei anului prin urmare a votului cititorilor revistei Commercial Fleet. Membri de votare au comentat că LF oferă cel mai mic cost total de proprietate, are un unghi de viraj strâns și vizibilitate excelentă, ceea ce îl face favoritul șoferilor.

Premiile pentru flota comercială sunt organizate de cea mai importantă publicație britanică Commercial Fleet Magazine.

ai nevoie de consultanta?
CONFIGUREAZA-TI CAMIONUL!
click aici pentru a alege cerintele tale specifice