NOUL DAF LF

EXCELENȚĂ PURĂ

Inspiraţi de filozofia noastră DAF în materie de eficienţă în domeniul transporturilor, am introdus un număr mare de inovaţii în seria LF pentru a duce transportul de distribuţie la un nou nivel de excelenţă. Acestea includ o gamă largă de îmbunătăţiri la nivelul transmisiei, un interior nou de lux, un nou design exterior fantastic, un panou de instrumente complex şi vizibilitate îmbunătăţită pentru şofer.

Design exterior de înaltă calitate

Noul design exterior superb al seriei LF îi oferă acesteia un aspect puternic şi prietenos, transformând camionul într-o imagine excelentă pentru afacerea dvs.

 
Un adevărat etalon pentru confortul şoferului

Un şofer relaxat este un şofer mai bun. De aceea, interiorul reprezintă o parte atât de importantă pentru Noul LF. Din momentul în care şoferul păşeşte în cabină, acesta se bucură de cel mai înalt standard de confort, uşurinţă de utilizare şi siguranţă

 
LINIE MOTOARE DE EXCELENȚĂ

Noul LF oferă o gamă largă de motoare. Acestea includ motoarele puternice PACCAR PX-5 de 4,5 litri, în patru cilindri, şi PACCAR PX-7 de 6,7 litri, în şase cilindri.

 
Excelenţa transmisiei

Pentru eficienţă maximă, Noul LF se livrează cu o selecţie generoasă de cutii de viteze manuale, automate şi automatizate, cu 5, 6, 9 şi 12 trepte.

 
IDEAL PENTRU ORICE SUPRASTRUCTURĂ

Masa totală a vehiculului neîncărcat şi capacitatea ridicată de încărcare aduc Noul LF în topul camioanelor din aceeaşi clasă.

 
CONFIGUREAZA-TI CAMIONUL!
click aici pentru a alege cerintele tale specifice