Baza perfectă pentru a construi în continuare

Masa totală a vehiculului neîncărcat şi capacitatea ridicată de încărcare aduc Noul LF în topul camioanelor din aceeaşi clasă, ceea ce înseamnă mai mult profit pentru afacerea dvs. Cu acest şasiu modern, robust şi uşor, Noul LF nu face compromisuri în materie de robusteţe şi flexibilitate.

Suspensie optimizată integral

Noul LF oferă o experienţă de condus extrem de confortabilă. Suspensia din față este complet optimizată pentru a oferi echilibrul perfect între amortizare, stabilitate laterală şi rigiditate. Punţile faţă (între 3,6 şi 7,5 tone) oferă o capacitate amplă de prevenire a supraîncărcării, aspect important în cazul reducerii sarcinilor. Iar manevrabilitatea neegalată se datorează faptul că modelul prezintă cel mai mic cerc de viraj din acest segment.

Capacitate de încărcare şi mai mare

Seria LF are deja cea mai mare capacitate de încărcare din clasa din care face parte, cu o gamă largă de lungimi de şasiu şi ampatamente. În Noul LF, ampatamentele se extind până la 6,90 de metri. Aceasta duce la lungimi de încărcare posibile de peste 9 metri, fapt ce face gama unică în cadrul segmentului. Ampatamentele lungi înseamnă, de asemenea, că vehiculul poate oferi o capacitate de combustibil de până la 1.240 de litri, făcându-l astfel unic în clasa din care face parte. Aceasta oferă noii game LF un interval de operabilitate mare şi permite şoferului să oprească pentru alimentarea cu combustibil acolo unde preţurile sunt cele mai mici.

Punţi de înaltă performanţă

Cu o selecţie de diferite punţi spate şi ansambluri de acţionare finală, există un model LF optimizat pentru fiecare aplicaţie. Punţile au fost create pentru o performanţă de top, o durată mare de funcţionare şi confort maxim de conducere: de la cea mai uşoară punte SR 5.10 de 5 tone, până la puntea spate SR1344 de 10 tone, pentru capacitate suplimentară pe modelul LF de 19 tone. Un mecanism de blocare a diferenţialului este disponibil ca opțiune pentru aproape toate variantele de punţi — pentru tracțiune maximă şi controlul vehiculului, indiferent de circumstanțe

Uşurinţă de utilizare excelentă pentru carosier

Noul LF încorporează, de asemenea, inovaţii care îmbunătăţesc uşurinţa de utilizare pentru carosier. Acestea includ noile programe pentru modulul de prindere a caroseriei (BAM), care permite montarea rapidă şi facilă a caroseriilor de furgon, platformelor de ridicare, macaralelor şi a altor echipamente. În plus, combinaţiile suplimentare de ampatamente şi console spate oferă mai multă flexibilitate. Aceasta permite configurarea şasiului în producţie, fiind astfel gata pentru caroserii şi suprastructuri de toate tipurile.

CONFIGUREAZA-TI CAMIONUL!
click aici pentru a alege cerintele tale specifice