Excelenţa transmisiei

Transportul de distribuţie implică oferirea soluţiilor personalizate. DAF pune la dispoziţie noua versiune LF, cu o gamă unică de motoare, transmisii şi rapoarte pentru puntea spate pentru ca dvs. să beneficiaţi de cel mai bun camion pentru activitatea pe care o desfăşuraţi. Indiferent de alegere, fiecare camion LF nou oferă ca opţiune standard cel mai înalt nivel de fiabilitate şi eficienţă în materie de consum de combustibil, performanţă excelentă, emisii reduse şi confort neegalat pentru şofer.

Versiune silenţioasă

Versiunea silenţioasă specială este unică pe piaţă, oferind şi mai multe opţiuni de distribuţie în mediile urbane. Prin implementarea unei game de tehnologii inteligente, inclusiv un software special pentru motor, nivelul sonor în „modul silenţios” este limitat la un maxim de numai 70 dB(A).

Aceasta face ca Noul LF să fie ideală pentru încărcări şi descărcări în zonele urbane în care se aplică restricţii de zgomot pentru seară, noapte sau dimineaţa devreme.

Cutii de viteze de înaltă eficienţă

Pentru eficienţă maximă, Noul LF se livrează cu o selecţie generoasă de cutii de viteze manuale, automate şi automatizate, cu 5, 6, 9 şi 12 trepte. O transmisie automată Allison este acum disponibilă pentru versiunile cele mai puternice de 19 tone ale noii serii LF.

CONFIGUREAZA-TI CAMIONUL!
click aici pentru a alege cerintele tale specifice