COMPANIA DAF

DAF Trucks N.V. este o subsidiară deţinută în totalitate de compania nord-americană PACCAR Inc.. Activitătile de bază ale DAF Trucks sunt axate pe dezvoltarea, producţia, marketingul şi vânzarea vehiculelor comerciale medii şi grele.

O altă activitate de bază a companiei este axată pe marketingul şi vânzarea camioanelor uşoare fabricate în Marea Britanie de Leyland Trucks Ltd., care este de asemenea, o subsidiară deţinută în totalitate de PACCAR Inc. Toate produsele DAF Trucks şi Leyland Trucks sunt susţinute de o gamă completă de servicii. DAF Trucks produce şi pentru alte companii diverse componente de la ansambluri axe, la motoare pentru autobuze, autocare şi vehicule speciale.

DAF funcţionează conform principiului “Fabricare la Comandă”. Acest lucru înseamnă că toate vehiculele sunt fabricate pentru a satisface nevoile individuale ale fiecărui client, dar producţia începe numai după ce comanda este primită de la client. Acest lucru este foarte important deoarece DAF produce zeci de mii de versiuni diferite de vehicule care sunt construite pentru a satisface solicitările fiecărui client în parte, în ceea ce privesc specificaţiile şi cerinţele de transport.

Pentru DAF, clientul este prioritatea principală. Toate produsele DAF sunt caracterizate prin costuri reduse per kilometru, calitate înaltă, confort pentru şofer, consum redus de carburant, impact redus asupra mediului şi eficienţă ridicată a transportului.

DAF Trucks deţine facilităţi de producţie în Eindhoven, Olanda şi în Westerlo, Belgia. Datorită înaltei eficienţe, proceselor de fabricaţie si produselor de primă clasă, compania şi-a stabilit o poziţie puternică pe piaţa europeană.

CONFIGUREAZA-TI CAMIONUL!
click aici pentru a alege cerintele tale specifice