ISTORIC TH TRUCKS

1992-NOW

2021 - Ianuarie

Compania trece la rebranding, iar noua denumire va fi TH Trucks. 

 

 

2020 - Noiembrie

EVW Holding Craiova si-a mutat actiivtatea in locatia din Simnicu de Sus, Tarlaua 133, jud. Dolj.. 

 

 

 

2020 - Noiembrie

Magazinul de piese de schimb pentru camioane din Pitesti se muta intr-o locatie mai mare, pe strada Mierlusesti nr. 19 A. 

 

 

 

2020 - August

EVW Holding Gilau devine cel mai mare centru service din reteaua DAF! 

 

 

2019

Turbos Hoet au cumparat 50% din actiunile companiei EVW Holding! 

 

 

 

2017

Lansarea noii game de camioane DAF 

 

 

2017

Se aniversează 25 ani de la fondarea E van Wijk România

 

 

 

2016

Câștigarea trofeului de cel mai bun dealer DAF 

 

 

 

 

2015

EVW Holding devine dealer autorizat VDL Bus & Coach în România.

 

 

 

2015

Se inaugurează primul magazin exclusiv TRP în România la Pitești.

 

 

 

2013 - New business

Divizia de vânzări anvelope inaugurează o fabrica proprie de anvelope reșapate la Gilău, județul Cluj. Această unitate de producție utilizează cea mai modernă tehnologie Bandag. Bandag este lider mondial în reșaparea la rece - parte a grupului Bridgestone Corporation.

 

 

2013

Se construiește un nou sediu pentru filiala EVW Holding din Brașov.

 

 

2011

EVW Holding inaugurează noul sediu al companiei din Gilău, judeţul Cluj, aflat în imediata apropiere a Autostrăzii Transilvania. Tot în acest an, au fost deschise două noi centre de vânzări şi service în Gilău şi Craiova şi un magazin specializat în comercializarea pieselor, consumabilelor şi sculelor pentru atelier.

 

2009 – Compania obţine pentru a doua oară în istoria sa locul 1 la vânzările de camioane peste 18 tone.

2008 – Anul care a stat sub semnul extinderii reţelei EVW Holding în România: finalizarea lucrărilor de extindere service Arad, deschiderea biroului de vânzări camioane, piese şi anvelope de la Craiova, demararea lucrărilor la noul centru service de la Braşov şi începerea lucrărilor la noul sediu al companiei şi al noului centru de vânzări şi service din Cluj.

2007 – Se separă activitățile de vânzări și aftersales de activitățile de transport & logistică.

         – Deschiderea unui nou punct de lucru la Chişinău, Republica Moldova şi a unui nou birou vânzări camioane, piese şi anvelope la Braşov.

2006 – Inaugurarea oficială a unui nou sediu pentru filiala Bacău. Deschiderea unui birou vânzări camioane, piese şi anvelope la Constanţa.

2004 – An de turnură pentru vânzările DAF în România. 2004 reprezintă momentul schmbării strategiei de vânzări şi promovare, fapt ce va duce la ocuparea primei poziţii în segmentul >18 tone la sfârşitul anului 2006.

2001 – EVW Holding devine unicul importator și Dealer DAF în România, fapt care generează o schimbare de atitudine a firmei faţă de piaţa internă.

2000 – Pe harta EVW Holding apar trei noi filiale la Bucureşti, Arad şi Bacău. 

1997 – La fiinţă firma EVW Holding SRL, Dealer DAF în România.

1996 – Grupul de firme Van Wijk România îşi extinde activitatea prin iniţierea unei colaborări cu DAF Trucks NV din Olanda, colaborare bazată la început pe importul de servicii aftersales (piese de schimb și service) pentru camioanele DAF, la solicitarea expresă a DAF Trucks NV.

          – Este înființată compania Europaexpediție S.R.L., companie care are ca domeniu de activitate, efectuarea formalităților vamale

1995 

Se demarează lucrările de construcţie ale actualului sediu de filială Cluj cu toate anexele necesare (hală de reparaţii auto, unitate modernă de vopsitorie asistată de calculator, două depozite de mărfuri, pavilion administrativ).

 

 

 

1994 – În decembrie se achiziționează alte10 camioane marca DAF.

 

1993 – Compania își extinde domeniul de activitate prin construirea unei stații propri de carburant.

 

1992, 27 iulie

Ia ființă prima companie privată de transport din Cluj-Napoca: E van Wijk S.R.L. Parteneriatul cu o companie vest europeană (50% capital olandez, 50% românesc) era inedit la acea vreme. Activitatea de transport începe cu două camioane second hand. În primele 6 luni, rutele principale de transport practicate erau pe teritoriul României, dar imediat după a urmat o extindere spre țările din Europa de Vest.

CONFIGUREAZA-TI CAMIONUL!
click aici pentru a alege cerintele tale specifice