ISTORIC EVW HOLDING

1992 – an care marcheză începutul nostru o dată cu înfiinţarea SC Logistic E van Wijk SRL ca societate de transport mixtă româno-olandeză. Capitalul firmei este în proporţie de 50% autohton şi 50% olandez. Activitatea firmei începe cu două camioane marca DAF urmând astfel exemplul firmei mamă din Olanda.

1994 – achiziţionarea în decembrie a încă 10 camioane marca DAF;

1995 – se demarează lucrările de construcţie ale actualului sediu de filială Cluj cu toate anexele necesare (hală de reparaţii auto, unitate modernă de vopsitorie asistată de calculator, două depozite de mărfuri, pavilion administrativ);

1996 – Grupul de firme Van Wijk România îşi extinde activitatea prin iniţierea unei colaborări cu DAF Trucks NV din Olanda, colaborare bazată la început pe importul de servicii aftersales (piese de schimb și service) pentru camioanele DAF, la solicitarea expresă a DAF Trucks NV.

1997 – ia fiinţă firma EVW Holding SRL, Dealer DAF în România;

2000 – pe harta EVW Holding apar trei noi filiale la Bucureşti, Arad şi Bacău.

 

Bucuresti

Arad

2001 – EVW Holding devine unicul importator și Dealer DAF în România, fapt care generează o schimbare de atitudine a firmei faţă de piaţa internă.

2004 – an de turnură pentru vânzările DAF în România. 2004 reprezintă momentul schmbării strategiei de vânzări şi promovare, fapt ce va duce la ocuparea primei poziţii în segmentul >18 tone la sfârşitul anului 2006.

2006 – inaugurarea oficială a unui nou sediu pentru filiala Bacău. Deschiderea unui birou vânzări camioane, piese şi anvelope la Constanţa;

2007 – deschiderea unui nou punct de lucru la Chişinău, Republica Moldova şi a unui nou birou vânzări camioane, piese şi anvelope la Braşov;

2007 – se separă activitățile de vânzări și aftersales de activitățile de transport & logistică;

2008 – anul care a stat sub semnul extinderii reţelei EVW Holding în România: finalizarea lucrărilor de extindere service Arad, deschiderea biroului de vânzări camioane, piese şi anvelope de la Craiova, demararea lucrărilor la noul centru service de la Braşov şi începerea lucrărilor la noul sediu al companiei şi al noului centru de vânzări şi service din Cluj.

2009 – compania obţine pentru a doua oară în istoria sa locul 1 la vânzările de camioane peste 18 tone;

2011 – EVW Holding inaugurează noul sediu al companiei din Gilău, judeţul Cluj, aflat în imediata apropiere a Autostrăzii Transilvania. Tot în acest an, au fost deschise două noi centre de vânzări şi service în Gilău şi Craiova şi un magazin specializat în comercializarea pieselor, consumabilelor şi sculelor pentru atelier.

2013 – construcția unui nou sediu pentru filiala EVW Holding din Brașov;

2013 – new business – divizia de vânzări anvelope inaugurează o fabrica proprie de anvelope reșapate la Gilău, județul Cluj. Această unitate de producție utilizează cea mai modernă tehnologie Bandag. Bandag este lider mondial în reșaparea la rece - parte a grupului Bridgestone Corporation.

2015 –  inaugurăm primul magazin exclusiv TRP în România la Pitești;

2015 –  EVW Holding devine dealer autorizat VDL Bus & Coach în România.

CONFIGUREAZA-TI CAMIONUL!
click aici pentru a alege cerintele tale specifice