Un adevărat etalon pentru confortul şoferului

Un şofer relaxat este un şofer mai bun. De aceea, interiorul reprezintă o parte atât de importantă pentru Noul LF. Din momentul în care şoferul păşeşte în cabină, acesta se bucură de cel mai înalt standard de confort, uşurinţă de utilizare şi siguranţă.

Mediul de lucru perfect

Panoul de bord este atractiv şi bine echipat, oferind uşurinţă de utilizare maximă. Toate comenzile se află la îndemână şi sunt aranjate logic conform funcţiei acestora. Iar capacitatea foarte mare a sistemului de încălzire şi de ventilare înseamnă că interiorul poate fi adus rapid la temperatura ideală. Perfect când şoferii trebuie să intre şi să iasă din cabină de multe ori, în timpul unei zile.

Informații complete pentru șofer

Panoul de instrumente aspectuos şi clar are fonturi noi şi un nou stil, pentru o claritate îmbunătăţită. Panoul de informații pentru şofer oferă mai multe informații, pentru a spori confortul şi eficiența şoferului. Pentru a îmbunătăți şi mai mult performanța şoferului, setările sunt grupate pe panoul de instrumente într-un mod mai logic, iar Asistentul de performanță pentru şofer (DPA) include mai multe sfaturi pentru un mod de conducere economic.

Sisteme de siguranţă moderne

Noul LF include cele mai recente sisteme de confort şi de siguranţă ca opţiune standard. Acestea includ un sistem de frânare electronică şi control adaptiv al vitezei de croazieră (ACC), care reglează automat viteza camionului pentru a menţine o distanţă sigură faţă de vehiculul din faţă. Sistemul ACC include un avertisment pentru coliziune frontală şi un sistem avansat de frânare de urgenţă. Aceste sisteme alertează şoferul dacă există un risc de coliziune şi reduc automat viteza vehiculului în caz de urgenţă. Sistemul de avertizare la părăsirea benzii de trafic** alertează şoferul în cazul în care camionul începe să devieze neintenţionat de la banda sa de mers.

Spaţii de stocare mari

Noul LF oferă opţiuni de stocare extensive: un compartiment spaţios cu închidere pe tunelul motorului, buzunare laterale în panourile uşilor şi două compartimente mari deasupra parbrizului. Day Cab extinsă şi Sleeper Cab sunt echipate cu trei cutii de depozitare suplimentare cu închidere, aflate în spatele scaunelor, ca opţiune standard; una cu o capacitate de 16 de litri şi două cu o capacitate de 35 de litri.

Tapiţerie nouă de înaltă calitate

Cabina prezintă o tapiţerie de înaltă calitate, cu materiale noi, elegante, în culori calde pentru scaun, perdele şi saltea opţională. Toate acestea au fost create pentru a oferi şoferului senzaţia de cămin imediat ce păşeşte în cabină.

Scaun cu nivel de reglaj ridicat

Noul LF are un scaun de şofer extrem de confortabil, cu un nivel de reglaj mare, de până la 180 mm pe lungime şi de până la 120 mm pe înălţime. Aceasta oferă o poziţie perfectă de condus pentru şoferii de toate înălţimile. Este disponibil, de asemenea, un scaun cu acţionare pe arc, cu încălzire opţională.

Design ergonomic

Volanul reglabil, multifuncţional contribuie la o poziţie de condus excelentă. Există comutatoare integrate pentru acţionarea controlului pentru viteza de croazieră, frâna de motor, radio şi modul TruckPhone cu mâini libere, iar controlul climatizării şi slotul DIN dublu pentru radioul cu modul de navigaţie opţional pentru camion sunt toate la îndemână.

CONFIGUREAZA-TI CAMIONUL!
click aici pentru a alege cerintele tale specifice