DAF XF a fost încoronat „Camionul de flota al anului 2020”
[ 16. 10. 2020 ]

A doua oară consecutiv, a treia oară în cinci ani

Pentru al doilea an la rând, DAF XF a fost încoronat „Camionul de flota al anului 2020” la prestigioasele premii Motor Transport. Titlul este a treia victorie din ultimii cinci ani pentru seria XF și reprezintă al 19-lea premiu DAF pentru camionul anului, de când au fost introduse premiile Motor Transport, în 1986.

Distincția este adesea recunoscută drept unul dintre cele mai importante titluri din sectorul transporturilor din Marea Britanie, avand in vedere juriul format din operatori de flote influenți. DAF XF a fost apreciat ca avand un „raport calitate-preț excelent” și ca fiind “cea mai buna soluție de back-up și foarte atrăgătoare pentru șoferi”. În plus, au fost amintite performanța excelentă a consumului de combustibil, disponibilitatea pieselor și costurile reduse de întreținere.

Cea mai bună durata de funcționare de pe piața

Premiul oferă dovezi suplimentare că, datorită economiei de combustibil și a duratei de funcționare extinse, XF este camionul preferat pentru transportul de marfă  pe distanțe lungi cu sarcini utile mari, pentru mulți operatori de flote de top. Șoferii laudă confortul de neegalat al cabinei, inclusiv cel mai bun pat din aceasta clasă, poziția excelentă a șoferului și spațiul generos din interior.

„XF bifează toate casetele”

“Titlul subliniază ceea ce știam deja: XF-ul nostru este răspunsul optim pentru toți operatorii de transport care caută cel mai bun camion de distanță lungă sau de transport greu de pe piață”, a declarat Richard Zink, Director de Marketing și Vânzări și membru al Consiliului de Administrație al DAF Trucks. “Produsul nostru marchează toate casetele pentru orice afacere - fiabilitate, eficiență, atracție pentru șoferi - susținută de cea mai mare și mai bună rețea de dealeri și servicii de aftersales din industria camioanelor”, a adăugat Richard Zink.

 

www.daftrucks.ro

ai nevoie de consultanta?
CONFIGUREAZA-TI CAMIONUL!
click aici pentru a alege cerintele tale specifice