INFORMATII

S.C. EVW Holding SRL, de aici inainte denumita “EVW”, este proprietarul acestui site web si a continutului sau.

Accesand sau utilizand acest site, sunteti de acord cu termenii si conditiile explicate in cele ce urmeaza. EVW isi rezerva dreptul de a schimba oricand termenii si conditiile. De aceea, EVW va recomanda sa le revizuiti cu regularitate. Acesti termeni si conditii au fost modificati ultima oara pe 1 August 2007. Daca se descopera ca vreunul din termeni este invalid sau nul, valabilitatea si executarea celorlalti termeni nu vor fi afectate sau primejduite.

Utilizare

Continutul acestui site poate fi folosit numai pentru informarea personala. Aceasta inseamna ca puteti vedea, copia, printa si distribui orice document publicat aici de catre EVW, cu conditia sa nu fie folosit in scopuri comerciale, iar totodata referintele in legatura cu EVW si toate drepturile de autor si orice alt aviz de proprietate din cadrul continutului site-ului sunt pastrate.

Nici un continut al acestui site nu poate fi modificat, transmis, reprodus, publicat, autorizat, transferat sau comercializat fara a avea in prealabil consimtamantul scris al EVW.

Marca inregistrata si drepturi de autor

Toate marcile, logo-urile, textele, imaginile si softurile care apar pe acest site sunt proprietatea EVW sau a filialelor sale si sunt protejate de legile Drepturilor de Proprietate Intelectuala, atunci cand acest lucru este indicat.

Utilizarea marcilor, logo-urilor, textelor, imaginilor si softurilor este interzisa, daca nu este permisa deja in acord cu cele mentionate inainte.

Utilizarea sau distributirea neautorizata a oricarui material din acest site poate fi supusa atat sanctiunilor civile cat si celor penale din cadrul legilor in vigoare. EVW isi va impune Drepturile de Proprietate Intelectuala in cea mai mare masura posibila.

Politica Informatiei

Informatia de pe acest server este furnizata “asa cum este” fara nici un fel de garantie, explicita sau implicita, incluzand dar nefiind limitata la garantiile implicite ale comertului, conformitatea cu un scop precis, sau ne-incalcarea acestuia.

EVW nu garanteaza ca informatiile de pe acest site sunt exacte si complete.

EVW nu isi ia angajamentul sa aduca la zi informatiile si materialele de pe acest site. Informatiile pot suferi schimbari oricand si fara aviz si vor fi incorporate in noile editii ale acestui site.

EVW nu va fi in nici un caz raspunzatoare pentru nici o paguba, directa sau indirecta, punitiva, intamplatoare, speciala sau importanta sau a altor pagube ce reies din sau sunt in vreun fel legate de utilizarea sau incapacitatea de a folosi acest site sau continutul sau bazat fie pe contract, prejudiciu, liabilitate stricta sau in orice alt fel, chiar daca sunteti avertizati de posibilitatea ca aceste pagube sa apara.

Alte site-uri

Acest site poate contine legaturi cu alte site-uri detinute de o terta parte. In orice caz, aceste legaturi sunt facute in interesul utilizatorilor si EVW nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul acestora, pentru acuratetea informatiilor sau pentru confidentialitatea site-urilor in discutie.

Politica de confidentialitate

EVW respecta confidentialitatea indivizilor si nu aduna sau foloseste datele personale decat daca sunt furnizate de bunavoie catre EVW de catre individul in cauza. Va rugam sa ne informati daca nu doriti ca datele dvs sa fie retinute.

EVW se supune legilor nationale de protectie a datelor care controleaza si utilizeaza strangerea datelor. Numele dvs, adresa de e-mail si adresa postala pot fi inmanate unor terte parti pentru a putea raspunde unor cercetari. Altfel, datele vor fi folosite pentru a urmari dezvoltarea produsului si a vanzarilor.

In cazurile care nu sunt mentionate mai sus, datele nu vor fi vandute si nici impartasite unei terte parti.

CONFIGUREAZA-TI CAMIONUL!
click aici pentru a alege cerintele tale specifice