Inviting interior

Deschideți ușa și o să experimentați calitatea interiorului modelului LF. Într-adevăr finisajele standard elegante seamănă mai mult cu cele ale unui autoturism de lux. Combinația de culori și materiale utilizate fac ca interiorul cabinei LF să fie un mediu de lucru plăcut și confortabil.

De la gruparea intuitivă a comutatoarelor pe panoul de bord la comenzile iluminate de pe volan și de pe consola ușii șoferului, devine evident faptul că siguranța și ușurința în operare au avut cea mai mare prioritate în proiectarea seriei LF.

Parbrizul mare și pilonii înguști oferă o vizibilitate excelentă, iar geamurile funurii cu tentă verde păstrează o atmosferă răcoroasă în cabină. Designul cu 6 oglinzi asigură un câmp vizual mai larg, pentru o siguranță sporită.

Cabinele vehiculelor LF  au suporturi în patru puncte, pentru a maximiza confortul. Nivelurile de zgomot și vibrații sunt mai reduse datorită noilor suporturi pentru motor și cabină, având ca rezultat un confort sporit la condus, un nivel mai scăzut de oboseală  pentru șofer si un plus de siguranță.

CONFIGUREAZA-TI CAMIONUL!
click aici pentru a alege cerintele tale specifice