Motorul PACCAR MX de 12.9 litri

DAF a îmbunătățit deja reușitul motor PACCAR MX de 12.9 litri prin numeroase inovații, pentru a-și menține în continuare poziția de lider în ceea ce privește eficiența în consumul de combustibil și costuri de operare scăzute. Noile pistoane, injectoarele optimizate și sistemul de evacuare integral încapsulat asigură un consum de combustibil substanțial mai scăzut și implicit emisii de CO2 reduse.

Motorul PACCAR MX de 12.9 litri al prestigiosului DAF XF105 este disponibil în versiunile de 360, 410 și 510 CP, cu un cuplu ridicat, de la 1.775 până la 2.500 Nm.

Motorul se supune standardelor Euro 5 și standardelor de emisii EEV datorită sistemului SMART de injecție și tehnologiei SCR. Designul motorului permite efectuarea reviziilor la un interval crescut de 90.000 km. Acest interval poate ajunge până la 150.000 km datorită utilizării de ulei sintetic și echipării cu filtru centrifugal; acest lucru are ca rezultat costuri de operare scăzute și utilizare maximă a vehiculului. Se poate instala o frână de motor MX integrată, care oferă o excelentă performanță în frânare, de la 210 kW la 1.500 rpm până la 320 kW la 2.100 rpm.

Euro 6, 12,9 litri Motorul PACCAR MX-13

Motorul PACCAR MX-13 de 12.9 litri, Euro 6 folosește tehnologia avansată cu sistem de rampă comună (common rail), varianta turbo cu geometrie variabilă și un control avansat pentru maximă eficiență. Pentru a respecta standardele Euro 6 privind emisiile, motorul este prevăzut cu un sistem de recirculare a gazelor de eșapament, laolaltă cu tehnologia SCR și un filtru de particule activ.

Motorul PACCAR MX-11, Euro 6, de 10.8 litri

Motorul de ultimă generație PACCAR MX-11 este compact și oferă atât o eficiență optimă de combustibil, un tonaj și nivel de zgomot redus, cât și o performanță excelentă combinată cu fiabilitate maximă. Noul motor PACCAR MX-11, proiectat și construit de DAF Trucks în Eindhoven, este programat pentru producție în toamna anului 2013 și va fi disponibil în noua serie DAF Euro 6 CF și XF.

CONFIGUREAZA-TI CAMIONUL!
click aici pentru a alege cerintele tale specifice