constructii

Vehiculele CF

Indiferent ca aveti nevoie de un camion cu 2, 3 sau 4 punti, cu tractiune simpla sau dubla, intotdeauna un camion din categoria CF va corespunde perfect necesitatilor dumneavoastra. Vehiculele CF destinate constructiilor, sunt special construite pentru o utilizare intensa.

DAF CF, robuste in fiecare detaliu, constituie o baza perfecta pentru diferitele aplicatii din industrie, proiectate special pentru a face fata celor mai dificile conditii, foarte flexibile si performante pe terenuri provocante si accidentate.

Sasiul de betoniera FAD

Sasiul de betoniera CF FAD 8X4 usor, cu performante inalte, cu un tandem cu reductie simpla de 19 tone (SR1132T) si doua punti fata viratoare de la  7.1 tone, este acum disponibil. Datorita sistemului de directie si suspensiei optimizate, a franelor cu disc si noii unitati EAS compacte, cu teava de esapament verticala, masa proprie este de numai 9.150 kg, ceea ce face ca sasiul sa fie cel mai usor din clasa sa.

Sasiul de basculanta

Acest sasiu de basculanta CF, este echipat cu noul mootor PACCAR MX-11, care dezvolta o putere nominala cuprinsa intre 270 si 330kw (370-450 cp).

Vehiculele LF

Vehiculele LF sunt create pentru activitati specifice transportului si distributiei materialelor de constructii, indepartarea deseurilor si alte activitati minutioase din industrie.

 

 

 

 

CONFIGUREAZA-TI CAMIONUL!
click aici pentru a alege cerintele tale specifice