DAF MULTISUPORT
SERVICII DE ASISTENTA IN TRAFIC CARE ADUC PLUS VALOARE AFACERII In domeniul transportului de marfa, totul este orientat in sensul maximizarii productivitatii si minimizarii costurilor: obtinerea celui mai mare profit posibil per tona/kilometru.

Serviciile DAF MultiSupport impreuna cu noile pachete Warranty Plus reprezinta fundamentele programului extins de reparatii si mentenanta DAF, conceput sa va ofere servicii care sa previna surprizele neplacute si sa va ajute sa tineti in frau cheltuielile lunare, conferindu-va astfel liniste deplina.
 
Totul se rezumă la sprijinirea celei mai bune propuneri de afaceri cu ajutorul celui mai bun produs, cele mai bune servicii și cea mai bună organizație din spatele acestora.
 
SERVICIUL CLIENTI DAF MULTISUPPORT

Pentru a veni in intampinarea cerin?elor fiecarui client, am dezvoltat o gama de servicii care include pachetele optimizate Care Plus / Full Care si noile pachete Warranty Plus.
 • DAF MultiSupport Warranty Plus - nu mai aveti griji cu nici un camion; pachete complete de service pentru linia motoare si pentru vehicul.
 • Pachetele DAF MultiSupport Care - optiuni flexibile de service, reparatii si intretinere; controlul costurilor si maximizarea disponibilitatii vehiculului.
 • DAF International Truck Service (ITS) - maximizarea duratei de functionare; asistenta rutiera rapida si profesionala 24/7, in intreaga Europa.
DURATA
Pachetele DAF MultiSupport Warranty Plus, disponibile timp de 3 ani, pot fi perfect combinate cu pachetele DAF MultiSupport Care, care au o valabilitate de până la 8 ani. În cadrul acestei configurații, aveți la dispoziție soluții de service în funcție de nevoi, pentru aproape orice aplicație și utilizare a vehiculelor.
 
DAF MULTISUPPORT CARE+

Acoperă mentenanța preventivă completă, în baza unei taxe lunare prestabilite.

Cu pachetul DAF MultiSupport Care+, furnizorul dumneavoastră de service vă acordă mult mai mult decât doar mentenanță. Prin experiența și cunoștințele acumulate, tehnicienii DAF știu mai presus de toate, cum să depisteze și să semnaleze potențiale probleme. Respectând aceste indicații se pot preveni defecțiuni costisitoare.

Cu pachetul DAF MultiSupport Care+, vă puteți menține camionul într-o stare excelentă.

DAF MULTISUPPORT WARRANTY PLUS – LINIA MOTOARE
Pachetul de garanție extinsă pentru linia motoare, în schimbul unui tarif fix, achitat înainte de livrarea vehiculului. Pachetul economic DAF MultiSupport Warranty Plus este disponibil pentru o perioadă de maxim 3 ani, pentru reparații efectuate la linia motoare a vehiculului. Totul este administrat de DAF.

Reparații de înaltă calitate, pe perioada definită.

DAF MULTISUPPORT WARRANTY PLUS – VEHICUL
Pachetul de garanție extinsă în schimbul unui tarif fix, achitat înainte de livrarea vehiculului.DAF MultiSupport Warranty Plus, este disponibil pentru o perioadă de maximum 3 ani, pentru reparaţii efectuate asupra întregului vehicul. Toate operaţiunile sunt administrate de DAF.

Reparații de înaltă calitate, pe perioada definită.

DAF MULTISUPPORT FULL CARE – ÎNGRIJIRE COMPLETĂ
Acoperă mentenanța preventivă completă, reparațiile necesare asupra întregului vehicul, inclusiv cele legate de uzură, asistență defectiuni în trafic, reviziile obligatorii și produsele opționale suplimentare. Pachetul DAF MultiSupport Full Care este mult mai mult decât întreținere și reparații. Acesta include soluții pentru toate aspectele legate de service, de la schimbarea filtrului de ulei, mergând până la monitorizarea tehnică a vehiculului și controlul cheltuielilor.

Este pachetul cel mai complet, care vă permite să vă concentrați energia asupra afacerii.\

REȚEAUA DE REPREZENTANȚE DAF ȘI SERVICE-UL INTERNAȚIONAL DAF (ITS)
Calitatea camioanelor noastre depinde de calitatea întregii organizații DAF din spatele ei. Investim masiv în tehnologie și sisteme, ceea ce ne permite să oferim servicii de asistență la cel mai înalt nivel. Cu ajutorul unei rețele cu acoperire națională și tehnicieni pregătiți la cel mai înalt nivel și deosebit de responsabili, DAF este capabilă să presteze cele mai eficiente, productive și rentabile servicii disponibile oriunde:

 • Un total de 1200 service-uri autorizate în întreaga Europă
 • Rețea de service-uri autorizate cu acoperire națională pentru România
 • Tehnicieni DAF înalt calificați în fiecare reprezentanță – se acordă asistență, service și asistență de specialitate

 

 

“CU NOILE SERVICII DAF MULTISUPPORT PUTEM FACE UN PAS MAI DEPARTE, OFERIND FIECĂRUI CLIENT CEA MAI BUNĂ SOLUȚIE!”

 • Control financiar complet: serviciul DAF MultiSupport vă oferă un preț fix, adaptat în funcție de client și convenit în funcție de necesitățile de reparații și de întreținere.
 • Performanțe optimizate ale vehiculului: în cadrul reprezentanței DAF locale, mecanicii bine pregătiți sunt familiarizați cu fiecare aspect al camionului dumneavoastră, utilizând numai piese DAF originale, de înaltă calitate. Vehiculele dumneavoastră vor fi păstrate în condiții optime, reducând riscul de defectare și efectele ulterioare costisitoare ale unei întârzieri.
 • Durată maximă de funcționare a vehiculului: în funcție de necesitățile dumneavoastră, de utilizările vehiculului, de configurația camionului și de reviziile tehnice în vigoare, reprezentanța locală va crea un program de mentenanță optimizat, care să se potrivească cel mai bine pentru vehicul și pentru utilizarea dvs. În cazul unei defecțiuni sau oricărei alte situații neașteptate puteți apela cu încredere la DAF ITS.
 • „Un procentaj semnificativ al defecțiunilor poate fi atribuit mentenanței insuficiente!”
 • Valoare de revânzare mai ridicată: serviciul DAF MultiSupport asigură cel mai înalt nivel de service pentru vehiculul dumneavoastră Valoarea lucrărilor de întreținere și reparații efectuate pe camionul dumneavoastră la standardele DAF, cu utilizarea pieselor originale DAF, nu numai că se remarcă prin fiabilitatea și durabilitatea crescută a vehiculului dumneavoastră, ci se va reflecta și în valoarea mai mare de revânzare a acestuia. DAF garantează o valoare reziduală mai ridicată cu ajutorul pachetului DAF MultiSupport.
 • Oferte flexibile: cu ajutorul flexibilității programului de servicii DAF MultiSupport și calității organizației din spatele acestuia, putem să oferim cea mai bună soluție fiecărui client.
CONFIGUREAZA-TI CAMIONUL!
click aici pentru a alege cerintele tale specifice