Special pentru construcții

În cadrul seriei de vehicule CF noi a fost adăugată o nouă gamă „CF Construction” pentru a fi utilizată în sectorul de piață complicat al industriei de construcții, construcții de drumuri, minerit de suprafața și alte domenii similare.

Vehiculele CF Construction au fost proiectate pentru a funcționa pe drumuri normale, precum și în șantiere de construcții și în cariere. Desigur, specificațiile tehnice sunt total corespunzătoare pentru a rezista pe terenul dificil și accidentat.

Potențialul vehiculelor CF Construction în afară drumurilor pavate se vede în designul extern: designul diferit al grilei, bara de protecție rigidă și scutul de protecție puternic și protuberant al radiatorului.

Versiunile CF Construction pot fi specificate pe tipurile de vehicule FTT, FAT și FAD. Aceste vehicule sunt disponibile și pe versiuni pentru șosea, normale. Nu există nicio diferență de preț între versiunile pentru șosea și versiunile CF Construction.

Detalii tehnice

- punți față drepte: 167N (8,0 t, decalaj 20 mm) și 187N (9,0 t, decalaj 32 mm);
- distanțiere pe puntea/punțile față: FĂT de 50 mm grosime; FAD de 35 mm grosime;
- tipuri de punți spate: FTT HR1355T; FĂT și FAD SR1132T și HR1355T;
- suspensie trapezoidala spate: FTT 21 sau 26 t; FĂT și FAD 19, 21 sau 26 t;
- bară de protecție față cu poziționare înălțată, rezultând într-un unghi de atac față de 25A°;
- fără protecție secundară față;
- bară de protecție „off-road” specială, din oțel galvanizat de 3 mm grosime cu piese de colț montate pe cadru, separat;
- placă de protecție a radiatorului, din oțel galvanizat de 3 mm grosime; treaptă față largă, integrată, cu pistoane cu gaz;
- puncte de prindere pentru cadrul de montare al plăcii DIN;
- treaptă de acces inferioară pentru cabină: robustă sau flexibilă pentru MX-11; robustă pentru MX-13;
- trapă în plafon, din aluminiu.

CONFIGUREAZA-TI CAMIONUL!
click aici pentru a alege cerintele tale specifice