Noul Sasiu

Șasiul pentru noile vehicule seria CF este practic identic cu cel pentru noua serie XF.

Un sașiu în formă de Y pentru a obține o lățime maximă în față și pentru a crea spațiu pentru un radiator mare, fabricat din materiale de calitate superioară și cu suporturi frontale din fontă, proiectate special. șasiul este caracterizat de o rigiditate crescută combinată cu o greutate redusă și o rezistentă mare la impact, pentru siguranță maximă.

Spațiul pentru rezervoarele de combustibil și echipamentele suplimentare este obținut printr-o configurație flexibilă a șasiului, posibilă datorită următoarelor:
- așezarea în două cutii a sistemului de tratare ulterioară a gazelor de eșapament;
- execuțiile diferite ale cutiei bateriilor;
- rezervorul de AdBlue pe partea laterală a sașiului sau deasupra apărătorii de noroi din față.

Capete tractoare

Dispunerea flexibilă a componentelor permite șasiului tractor 4A—2 o capacitate maximă de 1.500 de litri a rezervoarelor de combustibil sau o parte fără componente de până la 2,30 m.

Pentru a folosi într-o manieră optimă spațiul de pe părțile laterale ale șasiului, rezervoarele de combustibil de pe partea stânga pot să fie executate cu trepte de pasarelă integrate

SASIU RIGID

Șasiul rigid implică utilizarea a diferite configurații ale echipamentului de tratare ulterioară DPF/SCR pentru a creă configurații optime de șasiu pentru aplicații specifice, de exemplu unitatea DPF în spatele apărătorii de noroi din dreapta împreună cu o unitate SCR în spatele apărătorii de noroi din stânga pentru a crea spațiu pentru picioarele de macara. În timp ce traversele principale ale șasiului rigid curent sunt fabricate din materialul S355MC (KF375), pentru șasiul rigid Euro 6 se utilizează S500MC.

 

CONFIGUREAZA-TI CAMIONUL!
click aici pentru a alege cerintele tale specifice