Design atractiv

Elementele asemănătoare dintre noua cabină LF și noile cabine CF și XF au fost deja menționate pe scurt mai sus. Grila largă cu sigla DAF pe o bară argintie, panoul de faruri nou și bară de protecție din oțel galvanizat sunt frumoase și utile, în același timp.

La o privire mai atentă asupra cabinei, se poate vedea încă o calitate: montarea și finisarea sunt perfecte, rezultând din stabilitatea îmbunătățită a diverselor panouri, distanțele mai bine determinate dintre panouri și absența panourilor de umplutură pentru clasele de greutate diferite. Diferențele dintre înălțimile cabinelor la vehiculele de 12 t, 16 t și 19 t sunt rezolvate prin adâncimi diferite ale panourilor de faruri dintr-o singură bucată.

În mediul urban sau pe drumuri regionale: noua cabină pentru distribuție LF face întotdeauna o impresie bună.

Culori noi, panou de bord nou, scaune noi. O mulțime de modificări, pentru a da interiorului cabinei un aspect proaspăt, complet nou. Panou de bord nou, consola nouă a schimbătorului de viteze, funcționalități noi. O mulțime de modificări pentru îmbunătățirea ergonomiei și pentru a transformă conducerea noului LF într-o experiență și mai relaxantă.

CONFIGUREAZA-TI CAMIONUL!
click aici pentru a alege cerintele tale specifice