DAF XF105

Costuri de operare scăzute, cea mai înaltă satisfacţie a şoferului şi fiabilitate: criteriile principale de dezvoltare din spatele camioanelor DAF pentru transport pe distanţe mari. Modelul XF105 este în prezent cea mai bună variantă de pe piată. Are cea mai spaţioasă cabină din clasa sa, oferă şoferului cel mai înalt confort, iar operatorul beneficiază de cele mai mari venituri per kilometru. Este un performer de top.

DAF XF105 este camionul pe care şi-l doreşte orice şofer – o maşinărie completă. Are cabină spaţioasă şi confortabilă care este bine echipată şi finisată estetic cu materiale atractive şi culori calde.

 

Cabina XF105 stabileşte standarde înalte pentru confortul şoferului. Cu opţiunile Space Cab şi Super Space Cab – ambele cu dimensiuni interioare generoase – XF105 oferă mai mult spaţiu.

 

Motorul PACCAR MX de 12.9 litri oferă o performanță excelentă: de la 410 CP, până la 510 CP și un cuplu ridicat între 2000 și 2500 Nm.

 

Modelul XF105 are un șasiu extrem de compact, care integrează în mod inteligent toba de eșapament, suportul bateriilor, rezervorul AdBlue de 100 litri și unitatea de dozare.

 
CONFIGUREAZA-TI CAMIONUL!
click aici pentru a alege cerintele tale specifice