Visul șoferilor

Noile versiuni CF și XF au fost construite respectând toate acele standarde de excelență în confortul șoferului, pentru care camioanele DAF sunt renumite în întreaga lume. Acestea oferă cel mai mare spațiu interior disponibil pe piață, cele mai bune și mai mari paturi, un aspect și o prezență complet noi și atractive. Noile CF și XF: cele mai bune camioane pentru un șofer!

Sistem de control climatizare de înaltă calitate

Noul sistem de climatizare se remarcă prin confort și accesibilitate. Acesta dispune de dezghețare la o singură apăsare, ventilație în timpul parcării, încălzire în timpul parcării cu temporizator, căldură și recirculare automată a aerului în timpul orelor de odihnă, sistemul putând fi acționat și prin intermediul unității de comandă de pe peretele din spate. Toate acestea se traduc într-un confort maxim pentru șofer. În plus, noul sistem de control al temperaturii și climatizării este extrem de eficient, oferind cel mai mic cost total de proprietate.

Informații și mai bune despre șofer

Am extins și panoul cu de bord, care oferă informații suplimentare despre șofer, ceea ce va ajuta în luarea de măsuri eficiente. Plăcut și clar, panoul de bord beneficiază de fonturi noi și un stil nou pentru o lizibilitate îmbunătățită. Informațiile suplimentare astfel oferite sunt concepute pentru a spori confortul și eficiența șoferului. Iar pentru îmbunătățirea performanțelor acestuia, setările sunt grupate într-un mod mai logic pe panoul de bord. În același timp a fost dezvoltat și sistemul Driver Performance Assistant (DPA) care include acum și mai multe sugestii utile pentru o conducere economică.

Iluminat interior prietenos pentru șofer

Am reproiectat complet iluminatul interior, implementând un comutator rotativ inovator pentru controlul nivelului de iluminare. Butonul de comandă este amplasat în mijlocul consolei centrale, fiind astfel foarte ușor accesibil. Șoferul poate selecta diferite moduri de iluminare pentru diferite condiții de conducere și odihnă având, de asemenea și o funcție de reglare a intensității. Pentru confort maxim, există un buton de comutare și pe peretele din spate scaunului șoferului.

Comenzi configurabile

Grație proiectării inteligente a sistemului electronic, poziția comutatoarelor individuale poate fi adaptată în funcție de preferințele personale ale șoferului. Acest lucru contribuie la un confort sporit pentru șofer, precum și o eficiență maximă pentru vehicul. Modul în care au fost gândite comutatoarele ușurează de asemenea munca dealer-ilor și carosierilor, care pot adăuga astfel funcții noi, fără a fi nevoie de instalarea de panouri unor de comandă suplimentare.

Interior de primă mână

Noua paletă cromatică, în culorile nisipului, a consolei centrale, scaunelor, perdelelor, saltelelor și pereților laterali și spate, emanând căldură și gust, conferă interiorului un aspect extraordinar, creând o ambianță în care fiecare șofer se simte confortabil și acasă. Noua gamă de design interior, Exclusive Line, ce reprezintă apogeul de lux și confort, se distinge prin consola centrală și panourile ușilor de culoarea coniacului, precum și prin duzele de ventilație elegante, din aluminiu. Un mediu de viață și de lucru de 5 stele.

CONFIGUREAZA-TI CAMIONUL!
click aici pentru a alege cerintele tale specifice