Linie motoare de excelență

Noile CF și XF sunt alimentate de motoarele PACCAR MX-11 și MX-13 cu turație multiplă, ce dezvoltă puteri noi. Multele inovații aduse au ca rezultat un cuplu și mai mare la turații reduse, asigurând o eficiență maximă a consumului de combustibil.

Inovații în domeniul motorului

Pentru economia maximă de combustibil, au fost integrate pompe de ulei, direcție și răcire complet variabile, un nou set de inele de piston, precum și un nou profil al fustei de piston, care contribuie împreună la reducerea suplimentară a frecării. În plus, am instalat un nou turbocompresor și un nou sistem de combustie pentru eficiență maximă.

Mod Eco extins

Noile modele CF & XF beneficiază de un set de opțiuni adiționale pentru Modul Eco. Modul de rulare Eco asigură echilibrul între cuplul motorului și eficiența optimă a consumului. Atunci când se rulează pe principii de eficiență a carburantului, Modul Eco este cea mai bună opțiune, cu schimbarea treptei de viteză la turații mai mici, de exemplu.

Costuri reduse pentru reparații

Costurile de reparație și întreținere pot reprezenta o parte foarte mare din buget, motiv pentru care am introdus inovații pentru a menține uzura la minimum. De exemplu, controlul ambreiajului este acum situat în carcasa ambreiajului, fiind astfel protejat împotriva daunelor provocate de apă și murdărie. Alternatorul este comandat electronic, pentru a îmbunătăți încărcarea bateriei. Împreună, aceste îmbunătățiri sporesc durabilitatea, fiabilitatea și, în cele din urmă, profitabilitatea dumneavoastră.

CONFIGUREAZA-TI CAMIONUL!
click aici pentru a alege cerintele tale specifice