DAF XF Euro 6

EFICIENTA MAXIMA DE TRANSPORT

THE BEST XF EVER”, s-a născut din necesitatea de a respecta legislația Euro 6 privind emisiile. Conceptul a depășit însă montarea unui motor compatibil și efectuarea câtorva modificări de ordin estetic care să încânte ochiul. Pornind de la dezvoltarea noilor motoare Euro 6 și a modificărilor necesare pentru încadrarea în șasiu a întregii centrale de forță, fiecare piesă care a necesitat retușarea a fost optimizată sau reproiectata, după caz, ceea ce a dus la apariția unui model XF complet nou.

ASPECT PUTERNIC & ELEGANT

O caracteristică însemnată a cabinei XF a fost întotdeauna aspectul său robust. Partea frontală a cabinei este compusă din doar câteva panouri mari, protejate de o bară de protecție rezistentă, din oțel.

 
SPATIU DE LUCRU SI VIATA DE NEEGALAT

Forma sa distincta de cutie cu unghiuri drepte si dispunerea sa inteligenta au transformat cabina XF intr-un castigator absolut iar XF105 a devenit tractorul pe distante mari numarul unu in Europa.

 
NOUA GENERATIE DE MOTOARE

Respectă reglementările Euro 6 privind emisiile, fără a face concesii privind eficiența, fiabilitatea, durabilitatea, disponibilitatea și costurile operaționale totale

 
OPTIMIZAREA CONSUMULUI

Timp de decenii DAF a acordat o mare atenție tehnologiei transmisiei integrate. Scopul este de a face fiecare litru de motorină să dureze cât mai mult!

 
BAZA PERFECTA

 Configurație flexibilă a șasiului, totul pentru eficiență desăvârșită. Un șasiu bine gândit, având o greutate redusă, sarcină utilă mare. 

 
CONFIGUREAZA-TI CAMIONUL!
click aici pentru a alege cerintele tale specifice